Slok Interieurstyling

Mijn bron van energie ... Interieuradvies

Reviewpagina

Ira Dabiovic
Anita helpt mij vaak met mijn interieur. Van slaapkamer,kleine kamer tot de woonkamer. Elke keer sta ik weer versteld van het reslutaat. Ze heeft een creatieve kijk en laat je de mogelijkheden zien waar je zelf niet bij stilstaat. Het fijne vind ik ook dat ze dingen tot de bodem uitzoekt en doorgaat tot je tevreden bent!

25-05-2018

 

Jasna Djukic

Ik ben heel tevreden met Anita. Ze is een luisterend oor en denkt mee. Daarna komt ze met een doordacht voorstel. Ze is aardig, vriendelijk en behulpzaam. Heel blij mee.

25-05-2020

 

​​Familie de Jong

Anita is een enthousiaste dame met verstand van zaken. Ze denkt goed met je mee en geeft net dat laatste zetje om tot een keuze te komen. Van harte aanbevolen.

27-06-2020

 

Familie uit Barneveld 

Anita is enthousiast en gezellig. Ze geeft veel concrete ideeën, die ze in korte tijd op elkaar laat aansluiten en in een mooi totaalplaatje weet te vatten. 

01-07-2020

 

Familie Broers

Het was een vriendelijke samenwerking en hebben er leuke tips voor de inrichting aan over gehouden. 

05-07-2020

 

Familie Zerkani

Wij hebben het contact met Slok Interieurstyling/ Anita vanaf het eerste moment als zeer prositief ervaren. Wij wisten niet goed wat we konden verwachten maar het reslutaat is subliem! Dankzij de snelle service met kwaliteit, klantvriendelijkheid, meedenkendheid en flexibiliteit, kunnen wij oprecht deze dienstverlening aanraden.

21-03-2020

 

Familie Schoonderbeek

Anita heeft ons geadviseerd in kleuren en materialen voor onze woning. Wij zijn erg blij met het resultaat en de kleuren en het behang passen perfect bij ons interieur. Wij raden Anita zeker aan!!

06-07-2020

 

Rachel Sistermans

Anita heeft voor een mooi ontwerp gezorgd. Met deze tips heb ik een mooie woonkamer kunnen inrichten. Ik heb de samenwerking met Anita als zeer prettig ervaren. Oftewel een aanrader!

17-07-2020

 

Wilt u ook een review achterlaten? Stuur uw review naar info@slok-interieurstyling.nl