Slok Interieurstyling

Mijn bron van energie ... Interieuradvies

Werkwijze voor particulieren

Mondeling / kleur en interieuradvies aan huis. Duur 1,5 tot 2 uur

Met een mondeling interieuradvies help ik u graag op weg met het maken van mooie kleurcombinaties en praktische meubel opstellingen. Graag wil ik van tevoren van u horen wat de wensen zijn, zodat ik staaltjes en kleurenwaaiers mee kan nemen.

Bij u thuis aangekomen ga ik samen met u op zoek naar uw woonstijl. Dit word duidelijk door middel van het maken van een moodboard op pinterest. Dit is de perfecte basis voor een goed advies. Vervolgens geef ik ter plekke bruikbare tips welke u gelijk kunt toepassen. Ik meet de maten van uw woonkamer op en thuis ga ik voor u aan de slag! Ik maak een moodboard, een 2D visualisatie en werk de rest van mijn advies uit op de computer. Vervolgens ontvangt u het advies per mail. Het moodboard geeft u houvast wanneer u gaat shoppen.

Kleuradvies

Heeft u de inrichting al prima voor elkaar maar mist u alleen nog kleur in uw interieur? Ik kom graag bij u langs voor kleuradvies. Ik kan via de leverancier verf voor u bestellen als u dat wenst. De verf wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Wilt u het liever laten doen door een ervaren schilder? Ook dat kan ik voor u regelen.

Interieurplan 

In deze optie maak ik een interieurplan door het tekenen van een plattegrond op maat. Meubels en/of accessoires en de indeling van de verdieping worden op maat ingetekend. In deze optie benoem ik een RAL-/NSC-kleuren en laat ik met afbeeldingen van meubels en/of accessoires he totaalplaatje zien. 

2D of 3D Ontwerp

Wenst u een 2D of 3D ontwerp? Op basis van een plattegrond maak ik een indelingsontwerp op schaal. Deze visualisatie geeft inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels.

Er is veel mogelijk geheel afhankelijk van uw wensen. Bel of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek als u interesse heeft in één van mijn diensten. De totaalprijs is erg afhankelijk van de hoeveelheid werk wat het met zich mee brengt. 

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden