Slok Interieurstyling

Mijn bron van energie ... Interieuradvies

Werkwijze voor particulieren

Mondeling / kleur en interieuradvies aan huis bestaande of nieuwe woning. Duur 1,5 tot 2 uur

Met een mondeling interieuradvies help ik u graag op weg met het maken van mooie kleurcombinaties en praktische meubel opstellingen. Ook kan ik uw gelijk een indruk geven van mijn advies door middel van gordijnstoffen, vloerkleedstalen, behangboeken en kleurstalen. Dit is de basis voor uw interieur. 

Vervolgens meet ik de meubels en de ruimte op en maak ter plekke een grove indelings schets. Dit geeft u gelijk een duidelijk beeld van de mogelijkheden. 

Kleuradvies

Heeft u de inrichting al prima voor elkaar maar mist u alleen nog kleur in uw interieur? Ik kom graag bij u langs voor kleuradvies. Ik kan via de leverancier verf voor u bestellen als u dat wenst. De verf wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Wilt u het liever laten doen door een ervaren schilder? Ook dat kan ik voor u regelen.

Interieur totaal plan

In deze optie maak ik een interieurplan door het tekenen van een plattegrond op maat in 2D. Meubels, kleur, materialen, accessoires en verlichting komen allemaal aan bod in dit totaalplan. We maken een afspraak om het plan te komen presenteren.  

2D of 3D Ontwerp

Wenst u een 2D of 3D ontwerp? Op basis van een plattegrond maak ik een indelingsontwerp op schaal. Deze visualisatie geeft inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubels.

Er is veel mogelijk geheel afhankelijk van uw wensen. Bel of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek als u interesse heeft in één van mijn diensten, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden