Slok Interieurstyling

Mijn bron van energie ... Interieuradvies

Werkwijze voor particulieren en bedrijven


Interieur adviesgesprek
Door middel van stalen van verschillende materialen maak ik verrassende combinaties. Denk aan verf, behang , vloer, vloerkleden en gordijnen. Op deze manier maken we jouw toekomstige interieur gelijk visueel. Vervolgens maak in een indelingsschets op schaal. Alles bij elkaar zijn we ongeveer 2 uurtjes bezig.

Jouw investering €200,00 euro ex btw.


Kleuradvies
Zie jij door de bomen het bos niet meer wat betreft de kleuren op de muur? Door middel van verfstalen maak ik een passende kleuradvies voor de ruimte. Of het nou gaat om een woonkamer, keuken of slaapkamer. Het is allemaal mogelijk! Voor kleuradvies is het erg belangrijk dat ik de ruimte kan zien als het licht is. Daarom plan ik kleuradviezen alleen op de dag!

Jouw investering €45,00 euro ex btw.


Interieur totaal plan
In deze optie maak ik een interieurplan door het tekenen van een plattegrond op maat in 2D en 3D. Meubels, kleur, materialen, accessoires en verlichting komen allemaal aan bod in dit totaalplan. We maken een afspraak om het plan te komen presenteren.  

Jouw investering €790,00 ex btw. 

 

Er is veel mogelijk geheel afhankelijk van uw wensen. Bel of mail me gerust voor een kennismakingsgesprek als u interesse heeft in één van mijn diensten, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden